Kayıp polis memurudan 5 gündür haber alınamıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2008 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Saraylar Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Özgür Akkaya'dan 5 gündür haber alınamıyor. Cuma günü işe gelmemesi üzerine evine giden arkadaşlarının evde yaptığı aramada bir sonuç çıkmayınca harekete geçen polis, aileye haber verdi. İnegöl'den çocuklarının kaldığı eve gelen anne ve baba, gözyaşları içinde çocuklarının bulunmasını bekliyor.

Edinilen bilgiye göre; yaklaşık 4 yıldır Saraylar Koruma Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak Yıldız Sarayı'nda görev yapan polis memuru Özgür Akkaya, Cuma günü işyerine gelmeyince polis arkadaşları durumdan şüphelenerek evine gitti. Evde olmadığını fark eden arkadaşları Akkaya'yı aramaya başlarken, İnegöl'deki ailesine de haber verildi. En son 29 Ağustos saat 19.30'da bir arkadaşıyla telefonla görüşen Özgür Akkaya'dan bu tarihten sonra hiçbir haber alınamadı. Telefonunun da kapalı olması üzerine polis, kayıp meslektaşını bulmak için çalışma başlattı. Polis yaptığı çalışmada Akkaya'nın herhangi bir ATM makinesinden para çekmediğini tespit etti.

Olayın haber alınması üzerine kayıp polis memurunun İnegöl'deki annesi Seviye ve babası Hasan Akkaya İstanbul'a geldi. Çocuklarının Üsküdar Çengelköy'deki evine yerleşen anne-baba, gözyaşları içinde kayıp evlatlarının bulanmasını gözyaşları içinde bekliyor. Oğlunun kötü alışkanlıkları olmadığı belirten anne Seviye Akkaya, oğullarının hayatından endişe ettiklerini ifade ediyor.

En son oğulları Özgür Akkaya'nın izinde memlekete geldiğini ve hep beraber olduklarını belirten baba Hasan Akaya ise, "Kimseyle sorunu yoktu, derdi yoktu. Paraya ihtiyacı yoktu, kötü arkadaşları yok aile bağları kuvvetli, ailesine düşkün birisiydi. Arayacak bir durumu olsa mutlaka şimdiye kadar bizi arardı." şeklinde konuştu.

Kayıp polis memurunun anne ve babası çocuklarını gören ve duyanlardan yardım bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber