Okulda dayak polemiği

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2008 14:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Aydın'ın Köşk İlçesinde bir okul müdürü ile öğrencisi birbirleri tarafından darp edildiğini iddia ederek, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay dün saat 17:00 sıralarında Köşk ilçesi çarşı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köşk Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü M.A (52) okul çıkışında Çarşı Mahallesi'nde yürüdüğü sırada daha önceden tartıştığı iddia edilen öğrencisi U.S (15) ve velisi G.S (34) ile karşılaştı. Karşılaşma sonucunda okul müdürü , öğrenci ve veli arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Öğrenci velisi G.S'nin okul müdürüne hakaret etmesi üzerine, durum polis bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipler tartışan gurubu karakola intikal ettirdi. Ifadelerine başvurulan Okul müdürü M.A. ve öğrencisi U.S. darp edildiklerini iddia ederek birbirinden şikayetçi oldu. Okul müdüür ve öğrencisi sağlık raporlarının alınması için sağlık ocağına sevk edildi. Her iki tarafında birbirinden şikayetçi olurken, şahısların ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber