Ardahan Emniyet Müdürü her okulda bir amirini görevlendirecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2008 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan'ın boksör Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, her okula emrinde bulunan bir amiri görevlendireceğini söyledi.

Ardahan Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, ilde bulunan bazı okulları ziyaret etti. İlk olarak Merkez 23 Şubat İlköğretim Okulu'nu gezen Sonunur, okul müdürüne sorun olup olmadığını sordu. Emniyet olarak karşılaşacak bütün sorunlara karşı her zaman hazır olduklarını ifade eden Sonunur, bundan sonra her okula emrinde bulunan bir müdürü görevlendireceğini belirtti. Okullarda huzur ve asayişin sağlanması için her türlü tedbiri alacaklarını kaydeden Sonunur, okullara gidiş ve dönüş güzergahları ile güvenliğin sağlanabilmesi, öğrencilerin her türlü zararlı alışkanlıklarından korunabilmesi için çeşitli tedbirler alacaklarını açıkladı.

23 Şubat İlköğretim Okulu'nda bir sınıfı da ziyaret eden Sonunur, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere karşılaştıkları bir sorun karşısında 155 polis imdat hattını aramalarını isteyen Sonunur, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. Yaptığı bu ziyaretlerin hepsinin habersiz yapıldığına dikkat çeken Sonunur, sırasıyla Ardahan Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve diğer okulları da ziyaret etti. Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım'ı ziyaret eden Sonunur, her okulda bir müdür görevlendireceklerini tekrarlayarak, "Bundan sonra polislerimiz Milli Eğitim Müdürlüğü'nün emrinde olacak. Gerçekleşecek bu okul-polis uygulamasıyla öğrenciler rahatlıkla okullarına gelip gidebilecek." dedi.

Yapılacak uygulamadan memnun kalacaklarını anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım ise, özellikle akşam okul çıkışlarında öğrencilerin eve rahat gitmesi açısından uygulamanın önemli olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber