CHP'li Çorlu belediye başkanı yolsuzluktan ifade veriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2008 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İrtikap ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından geçtiğimiz günlerde adliyeye çıkan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi CHP'li Belediye Başkanı Altan Ersin, hakkında hazırlanan yeni iddianame için adliyeye getirildi.

Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alınan Ersin'in mahkeme tutuklunun halinin devam etmesine karar verdi.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin hakkında, 2 irtikap ve 1 ihaleye fesat karıştırmak suçlarına ilişkin yeni hazırlanan iddianameler nedeniyle Çorlu Adliyesi'ne getirildi.

Ersin'in yanı sıra Soner D., Murat P. ve Musa K.'de de haklarında yeni hazırlanan yeni iddianameler nedeniyle adliyeye getirildi.

Sabah saatlerinde Silivri L Tipi Cezaevi'nden Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'ne getirilen tutuklu sanıklar Başkan Ersin, Soner D., Murat P., Musa K. ve Tamer T. yine ceza evi aracıyla buradan Çorlu Adliyesine götürüldü.

Sanıkların haklarında yeni hazırlanan iddianameler nedeniyle Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şahısların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çorlu Belediyesi'nde ''irtikap ve zimmet, ihaleye fesat karıştırma'' iddiasıyla 20 Haziran'da yapılan operasyon çerçevesinde gözaltına alınan, aralarında Belediye Başkanı Altan Ersin ile belediye başkan yardımcıları Soner Demir, Hüseyin Alan ve Erdoğan Yıldız'ın da bulunduğu 16 kişi tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber