Çocuklar için İngilizce merkezi Pingu's English Türkiye'de!

Haber Giriş : 16 Eylül 2008 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye franchise hakları Dodo Çocuk Gelişim ve Oyun Merkezi Ltd. Şti. tarafından satın alınan, dünyanın lider İngiliz dili eğitimcisi Linguaphone Group'un uluslar arası çocuk İngilizce programı Pingu's English, ilk merkezini Eylül ayında İstanbul Bağdat Caddesi'nde açtı. Dünyada birçok ülkede, çocuk dil eğitiminde farklı tekniğiyle yeni bir çığır açan Pingu's English'in 4 yıl içerisinde Türkiye çapında 10 şubede hizmet vermesi planlanıyor.

Pingu's English'in 3 farklı seviyeden oluşan programı 3 ila 10 yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor. Yabancı dil eğitimini bilgisayar, müzik, resim, matematik, oyun gibi farklı aktivitelerle birleştiren bu eşsiz program, çocuğunuz için bulabileceğiniz en kapsamlı, en bilimsel ve en kaliteli eğitimi sunması açısından Türkiye'de bir ilk!

Pingu's English, bir asrı aşkın tecrübesiyle 25 ülkede 200'den fazla merkezde hizmet veren dünyanın lider İngiliz dili eğitimcisi Linguaphone Group'un dil ve çocuk eğitimi uzmanlarınca çocuklar için özel olarak geliştirildi. Program, dünyaca ünlü çizgi film karakteri sevimli ve yaramaz penguen Pingu'nun Güney Kutbu'nda yaşadığı maceralar üzerine kurulu içeriğiyle ve sunduğu çok sayıda multimedya materyal ve aktiviteyle çocuğunuzun İngilizce öğrenmesini zevkli ve sıra dışı bir deneyime dönüştürüyor.

Pingu's English programının ana odağı, çocuğunuzun günlük hayatıyla kolaylıkla bağdaştırabileceği eğitici ve eğlendirici faaliyetleri kullanarak İngilizce iletişim kurmasını sağlayabilmektir. Program, ayrıca, çocuğunuzun yetenekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda esnek bir program sunuyor. Çocuğunuz, sınırlı sayıda öğrencinin bulunduğu gruplarda, biri ana dili İngilizce olan 2 öğretmen eşliğinde çok özel bir ilgi görerek başarıya ulaşacak!

Dodo Ltd. Şti. Genel Müdürü Dr. Hatice Karahan Pişkin: "Akademik çalışmalar, küçük yaşlarda yabancı dil öğrenmenin zeka gelişiminde ve okul başarısında pozitif etkileri olduğunu gösteriyor. İkinci bir dil, çocuğun matematik ve okuma yeteneklerini ilerlettiği gibi özgüvenini de arttırıyor. Ayrıca, çocuk, hem yeni öğrendiği dilde doğru aksanla konuşabiliyor hem de ana dilini önemli ölçüde geliştiriyor. Çocuklara erken yaşlarda İngilizce öğretmeyi hedefleyen Pingu's English, bu amacını kaliteli, güvenli ve eğlenceli bir ortamda çok etkili bir bilimsel programla sunuyor. Linguaphone Group'un bir asrı aşkın tecrübesinin ve uzmanlığının ürünü olan bu eşsiz programı ülkemizdeki çocuklara sunmaktan dolayı mutluyuz." diyor.

Linguaphone Group Genel Müdürü Derek Price da: "Pingu's English, çocukların İngilizce öğrenmeleri ve hayata daha iyi başlamaları için eğlenceli bir yol. Dodo Ltd. Şti.'ni Linguaphone Group şemsiyesi altında görmekten ve önümüzdeki uzun yıllar boyunca onlarla çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz." diyor.

www.kurumsalhaberler.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber