Erdoğan, Hürriyet yazarlarını nasıl dinledi?

Haber Giriş : 17 Eylül 2008 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Doğan'ı eleştiren Başbakan Erdoğan'ın, "Aydın Doğan'ı kendi yazarları da eleştiriyor. Yerin kulağı var. Duyuyoruz." sözleriyle yeniden başlayan dinleme tartışmaları, AK Parti'li Edibe Sözen'in dediği gibi çıktı.

Ertuğrul Özkök'ün Başbaban bizi dinletiyor demesinden sonra, Edibe Sözen dün akşam "9 Eylül 2008 Salı günü, akşam saat 8.00'den sonra, Bebek Balıkçısı'nda Hürriyet'in iki yazarı, etraftaki masaların da duyabileceği şekilde 'bizim patronun açıklamalarını pek inandırıcı bulmadım' diye konuşmuş olabilirler." açıklamasını yaptı.

Bu iki Hürriyet yazarı kimdi ve onları kim duymuştu?

YAN MASADAKİ KULAK VİDİNLİ'NİN!

Medyatava'nın haberine göre, Bebek Balıkçısı'ndaki konuşma Hürriyet'in iki yazarı Ahmet Hakan ile Yalçın Doğan arasında gerçekleşti. Ahmet Hakan ve Yalçın Doğan, Aydın Doğan'ı eleştiren bir üslup kullandılar. Bu konuşmayı duyan da Suna Vidinli. Bir dönem Doğan Grubu'nda da çalışan Suna Vidinli şu an Çalık Grubu'nun üst düzey yöneticisi.

Suna Vidinli'nin kulak misafiri olduğu bu çarpıcı konuşmadan Başbakan Erdoğan Cumartesi günü katıldığı Beyoğlu kongresinde bahsetmiş ve "Kendi adamları bile patronun verdiği cevaplar 'Bizi tatmin etmedi' diyor. Ama tabii bunu diyenler yine kendi köşelerinde sipariş yazıları yazmaya devam ediyor. O ayrı mesele." demişti.

medyatava.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber