Polis müdürünü darp eden şahıs yakalandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Eylül 2008 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis müdürünün başına taşla vurup, otomobilini gasp etti

KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)

Daha önce Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı olarak da görev yapan, halen Emniyet Genel Müdürlüğü'nde APK uzmanı olan Ahmet Aydın, dün Körfez İlçesi'nde saldırıya uğradı. Aydın'ın yanına yaklaşıp başına taşla vuran ve otomobilini gasp eden bir kişi, kısa sürede yakalandı.

Körfez İlçesi'nde oturan ve şu anda Emniyet Genel Müdürlüğü'nde APK uzmanı kadrosunda olan, daha önce Kocaeli'de Emniyet Müdür Yardımcısı olarak da görev yapan Ahmet Aydın, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evinden çıkıp otomobiline binerken saldırıya uğradı.

Adının Fuat Ç. olduğu anlaşılan 25 yaşındaki kişi, yanına yaklaştığı polis müdürürün başına taşla vurdu. Ahmet Aydın kanlar içinde yere yığılırken saldırgan da otomobile binip olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Kısa sürede toparlanan polis müdürünün arkasından birkaç el ateş etmesine rağmen saldırdan gözden kayboldu.

Görgü tanıklarının yardıma koşması ve polise bilgi verilmesi üzerine tüm ekipler harekete geçti. Ahmet Aydın Derince Devlet hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise kısa süre sonra TEM Otoyolu'nunun Hereke Beldesi'ndeki turnikelerde yakalandı.

Polisten ayrıntılı açıklama yapılmazken, Ahmet Aydın'a saldıran kişinin akli dengesinin bozuk olduğu ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber