Erdoğan'ın kafasına klima düşüyordu!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2008 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olası bir kazadan son anda kurtuldu.

Harran Üniversitesi'nin 2008-2009 eğitim-öğretim yılının açılışını yapmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan onuruna AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Çamlık Restorant'ta iftar yemeğine katılan Başbakan, burada yaptığı konuşmanın ardından GAP Havaalanına gitmek üzere restoranttan ayrıldı.

İftar yemeği çıkışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyen Şanlıurfalılar izdihama neden oldu. Korumaların zor anlar yaşadığı izdiham sırasında, Başbakan kapıdan çıktıktan yaklaşık 20 saniye sonra kapı üzerinde bulunan split klima bir anda yere düşerken, partiler havada yakaladı. Bir süre havada partililerin elinde kalan klima daha sonra yere düştü.

Olası bir klima kazasından kurtulan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Başbakanlık otobüsüne bindi. Havanın kararması dolayısıyla keskin nişancılar Başbakanlık otobüsünün üzerinde Başbakanı korurken, toplanan kalabalık Başbakan lehine sloganlar attı. Sevgi gösterilerinde bulunan Şanlıurfalılara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber