Üniversite personelinin taciz telefon kabusu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2008 21:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde 2 yılı aşkın süredir 'Adalet' kabusu yaşanıyor. Şizofreni hastası olduğu belirtilen şahıs üniversite çalışanlarını telefon tacizleri ve küfürleri ile bıktırdı.

Atatürk Üniversitesi'nde başlayan esrarengiz telefonlar artarak bütün fakülte ve enstitülere kadar devam etti. Zamansız ve sürekli aranan telefonlar ve edilen küfürler karşısında büyük bir şok yaşayan öğretim üyeleri ve üniversite çalışanları telefon sapığı olarak düşündükleri şahsın yakalanması için polise ihbarda bulundu.

Yapılan araştırmanın ardından söz konusu telefonları açan şahsın Kırşehir'de ikamet eden ve şizofreni hastası olduğu belirtilen Adalet Ç. olduğu belirlendi. Hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılan Adalet Ç. Atatürk Üniversitesi'ne yönelik telefon tacizlerini bundan sonra da sürdürdü.

Rektör, Rektör yardımcıları, Dekanlar, öğretim üyeleri ve üniversite çalışanlarını sürekli arayarak küfürler savuran şizofreni hastası herkesin kabusu oldu. Zor günler yaşayan üniversite personeli aylardır yaşadığı 'Adalet' kabusundan bir an önce kurtulmak istiyor. Polisin bile önüne geçemediği olayın bir an önce son bulmasını arzu eden üniversite çalışanları evlerinde bile kendilerini taciz eden şahsın her gün en az 15-20 üniversite çalışanını arayarak taciz ve küfrettiğini öne sürdüler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber