PTT'nin 81 ildeki başmüdürleri Van'da toplandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2008 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PTT'nin 81 ildeki başmüdürleri Van'da toplandı.

PTT Başmüdürleri 3. Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Genel Müdür Osman Tural, belirlenen politikalar doğrultusunda hizmet veren başmüdürleri 'uç beyleri' olarak değerlendirdi.

Edremit ilçesi Şahmeran Merit Otel'de düzenlenen toplantının açılış törenine Vali Özdemir Çakacak ve Belediye Başkanı Burhan Yenigün de katıldı.

Vali Çakacak, yaptığı konuşmada, toplantının Van'da yapılmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Devletin vatandaşlar nezdinde yüzünü ağartan kurumlardan birisinin de PTT olduğunu dile getiren Çakacak, PTT'nin son derece çağdaş bir şekilde, piyasa koşulları içerisinde özel sektörle rekabet ettiğini vurguladı.

Çakacak, yıllarca zarar eden kurumun, şimdi yılda 300 milyon YTL'den fazla kâr eder duruma gelmesinin sevindirici olduğunu bildirdi.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise, kurum ve kuruluşların, merkezdeki ve taşradaki idare merkezleri vasıtasıyla işlemlerini yürüttüğünü söyledi.

Tural, illerde bulunan başmüdürlüklerin genel müdürlük tarafından belirlenen politikalar doğrultusunda işlemlerini yürüttüğünü açıkladı.

Başmüdürleri 'uç beyleri' olarak gördüğünü ifade eden Tural, hizmetlerin başarılı yürütülmesinde başmüdürlerin doğrudan katkısı olduğuna dikkat çekti.

Yılda 4 kez yapılan koordinasyon toplantılarında belirlenen hedeflerin masaya yatırıldığını, başarı oranlarının incelemeye ve değerlendirilmeye alındığını ifade eden Tural, toplantıdan arta kalan zamanlarda Van'ın tarihî ve turistik yerlerini gezeceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber