Üniversiteli kapkaçcılar yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2008 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de genç bir kızın çantasını zorla aldıktan sonra kaçmak isteyen iki kişi polis tarafından yakalandı. Zanlıların üniversite öğrencisi oldukları ortaya çıktı.

Balçova ilçesi İnciraltı semtinde iki kişi, deniz kenarında bulunan banklardan birinde oturan Nazlıhan Özçakır'ın (24) çantasını ve cep telefonunu almak istedi. Özçakır'ın kendilerine direnmesi üzerine genç kızı kısa bir süre yerde sürükleyen zanlılar, çantayı alıp kaçmaya başladı.

Özçakır'ın bağırarak yardım istemesi üzerine, olay yerine yakın bir noktada bulunan Balçova Polis Karakolu önünde nöbet tutan polisler, kaçan iki zanlının peşine düştü. Kısa bir kovalamacanın ardından polis ekipleri O.M. (19) ve M.K. (21) adlı iki zanlıyı yakaladı. Yapılan incelemelerde, O.M. ve M.K'nın, Dokuz Eylül Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi oldukları anlaşıldı. Üniversite öğrencilerinin, maddi sıkıntıları nedeniyle kapkaç yapmaya karar verdiklerini söyledikleri ileri sürüldü. Zanlılar, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber