Ankara'ya akıllı durak sistemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2008 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletmesi Müessesesi (EGO) Genel Müdürlüğü, toplu taşıma elektronik ücret toplama ve akıllı durak sistemini yaptırmak üzere kapalı teklif usulü ile ihale açtı.

EGO Genel Müdürlüğü, denetim ve hizmet alanı dahilinde hali hazırda çalışan ve çalışacak olan tüm toplu taşıma araçlarını (belediye, halk otobüsleri, raylı taşıma sistemi ve diğer toplu taşıma araçları) kapsayacak şekilde ve kapsamlı şehir kart uygulamalarını (turizm, fuar, stadyum, otopark, ön ödemeli sayaçlar) destekler kapasitedeki yeni kurulacak olan elektronik ücret toplama ve akıllı durak yolcu bilgilendirme sistemini ve bu sistemde olması gereken teknik yeterlilik şartlarını ve sistemden beklenen işletme fonksiyonlarını yaptıracak.

İhale, 27 Ekim 2008 tarihinde saat 14.00'de "kapalı teklif usulü" ile belediyede gerçekleştirilecek.

Tahmini bedeli 10 yıllığına 13 milyon 500 bin YTL olan işin ihalesinde katılımcılardan yüzde 3 oranında geçici teminat alınacak.

Firmalar şartnameyi bedeli karşılığında, belediyede bulunan Satın Alma Dairesi Başkanlığı İç Ticaret Şube Müdürlüğünden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 27 Ekim 2008 tarihinde saat 13.30'a kadar EGO Genel Müdürlüğü Evrak Servisine verilecek.

Buna göre evraklar komisyon tarafından ihaleye katılan firmaların huzurunda ihale günü saat 14.00'de açılacak.

Söz konusu ihalede firmalardan belediye ve belediyeye bağlı kuruluşlarda ihale konusu işle ilgili olarak en az bir sistem kurmuş ve/veya işletmesini yapıyor olması yada yapmış olması şartı aranacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber