Okul müdürleri, Vali'yi kızdırdı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Ekim 2008 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA)

BATMAN Valisi Recep Kızılcık, düzenlenen eğitim toplantısına bazı okul müdürlerinin geç gelmesi, bazılarının da cep telefonlarıyla konuşması üzerine sinirlenip, konuşmasını kısa kesip salonu terk etti.

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu toplantı salonunda bugün gerçekleşen okul müdürleri toplantısına, herkesten önce gelen Vali Recep Kızılcık, toplantıya cep telefonuyla görüşerek giren okul müdürleri hakkında gereken işlemlerin yapılması için Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'ya talimat verdi. Vali Kızılcık, ?Eğer sizler lakayıt, tutarsız ve aymazlık gösterirseniz, toplumdan, insanlardan kendinize saygı göstermelerini beklemeyin? dedi. Vali Kızılcık, eğitimcilere şöyle seslendi:

?Boş olan yerleri görüyorum. Duyarsız, tutarsız ve aymazlığın göstergesidir. Toplantı salonuna girenler cep telefonu ile konuşarak giriyor. Eğitim disiplin, ciddiyet demektir. Yavrularını bizlere güvendiği için bize teslim eden veliler bizlere saygı duymazlar. Ufacık ruhlar, bizlere geleceğe hazırlamak için teslim ediliyor. Bizler de alelade bir yere geliyor gibi gelirsek olmaz.?

Vali Kızılcık, daha sonra toplantı salonuna geç gelen okul müdürlerinin girmemesini, tek tek gelen okul müdürlerinden dolayı konuşamayacağını ifade edip, konuşmasını kısa keserek salonu terk etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber