Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan ve Başbuğ'u kabul etti

Haber Giriş : 16 Ekim 2008 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul etti.

Haftalık olağan görüşme kapsamında Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen kabul yaklaşık 45 dakika sürdü


Cumhurbaşkanı Gül, Başbuğ'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u kabul etti.

Çankaya Köşkü'ndeki haftalık olağan görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.


Gül: Teröre karşı kararlı bir mücadele yürütülmektedir

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, devletin sarsılmaz iradesi, vatanını canından üstün tutan kahraman güvenlik güçlerinin azmi, milletin güven ve desteği ile teröre karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü belirterek, bu mücadelenin her şart altında, birlik ve beraberlik içinde sürdürüleceğini, vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik hain eylemlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Hakkari'de teröristlere karşı yürütülen operasyon sırasında çıkan çatışmada 5 askerin şehit düşmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hakkari'de teröristlere karşı yürütülen operasyon sırasında 5 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu bildiren Cumhurbaşkanı Gül, "Devletimizin sarsılmaz iradesi, vatanını canından üstün tutan kahraman güvenlik güçlerimizin azmi, milletimizin güven ve desteği ile teröre karşı kararlı bir mücadele yürütülmektedir" dedi.

Gül, mesajında şunları kaydetti:

"Bu mücadele, her şart altında, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek, vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik hain eylemler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Ülkemizin huzurunu, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla görev yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır.

Şehitlerimizin ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silâhlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber