Öğrenciler arasındaki 'sus' tartışması cinayetle sonuçlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2008 15:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İzmir'de bir ödül töreninden dönen öğrencileri taşıyan servis aracında, gürültü yüzünden tartışma çıktı. Daha sonra aynı okulun futbol takımındaki iki öğrenci, durumu yakınlarına anlattı. Bu defa öğrencilerin yakınları arasında çıkan bıçaklı kavga, bir kişinin hayatına mal oldu.

Çiğli ilçesinde meydana gelen olayda, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta düzenlenen 85. Yıl Cumhuriyet Kupası'nın ödül törenine katılan bir okulun futbol takımı, geri dönmek üzere servis aracına bindi. Yolculuk sırasında öğrenciler, serviste fazla gürültü yapınca iddialara göre takım kaptanı V.Y. (16) tarafından, "Susun artık!" diyerek uyarıldı. Oyunculardan K.K. (15), okula vardıklarında V.Y. ile tartıştı.

İki öğrenci, aralarındaki bu kısa tartışmayı akrabalarına anlattı. Bunun üzerine K.K. ve arkadaşı Düzgün Öncü (18), karşı tarafın yakını olan takım oyuncusu V.Y. ve amcasının oğlu Yunus Y. (19) ile görüştü. Öğrencilerin yakınları arasında çıkan tartışmanın tekrar kavgaya dönüşmesi üzerine V.Y.'nin amcaoğlu Yunus Y., yanında getirdiği bıçakla Düzgün Öncü'yü göğsünden yaraladı. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Düzgün Öncü, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zanlı Yunus Y. gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber