Görevden alınan il milli eğitim müdürüne siyasi destek

Haber Giriş : 21 Kasım 2004 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görevden alınan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Kocaçalıkoğlu'na siyasi partilerden destek geldi.

CHP, DYP, DSP, MHP, SP, ANAP ve bazı sivil toplum temsilcileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İsmail Kocaçalıkoğlu'nun görevden hiçbir sebep gösterilmeden alındığını ileri sürdü. İnce, "Şimdiye kadar Yalova'daki siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri hiç bu kadar birlik ve beraberlik içinde olmadı. Hepimiz Ankara'daki iktidarın ve buradaki temsilcilerinin keyfi idarelerine dur demek için bir araya geldi. Burada alınan kararları önümüzdeki günlerde meclise önerge olarak vereceğim. Bu il yalnız değildir.

Hepimiz bu toplantıda ülkenin ve Yalova'nın hiçbir kimseye kayıtsız şartsız teslim edilmeyeceğini gösterdik" dedi.

İnce'nin ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Balta, "Olay çok önemli. Milli Eğitim Müdürü İsmail Mocaçalıkoğlu geldiğinden beri Yalova için çok çalıştı. Bir çalışan insan böyle kolay harcanamaz. Müdür görevden alınmadan AK Parti İl Başkanına, (Milli Eğitim Müdürü çok çalışıyor, onu yıllardan beri vekaleten çalıştırıyorsunuz, artık asaletini onayın) dedim. Keşke demez olsaydım. Bırakın asaleten tayin yapmayı, adamı görevden aldılar" diye konuştu.

DYP İl Başkanı Mesut Cesur da, başarılı bir bürokrata sahip çıkılmasının sevindirici olduğunu, kendisinin göreve iadesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber