Veliden dayak yiyen öğretmen gözünü kaybedebilir

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Kasım 2008 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmit'te Gültepe İlköğretim Okulu'nda bir hafta önce bir öğrencinin okula gelen ağbeyi ve iki arkadaşı tarafından dövülerek hastanelik edilen 28 yaşındaki Fen Bilgisi Öğretmeni Tuncay Narin'in aldığı darbeler nedeniyle sol gözünün kör olma tehlikesi bulunduğu belirlendi.

İzmit Gültepe Mahallesi'ndeki aynı adla anılan Gültepe İlköğretim Okulu'nda geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, akşam saatlerinde evine gitmek üzere okuldan çıkan 28 yaşındaki Fen Bilgisi Öğretmeni Tuncay Narin, bir öğrencinin ağabeyi ve iki yakını tarafından dövülerek hastanelik edildi. Öğretmeni sınıfta gürültü yaptıkları gerekçesiyle tokat attağgı ileri sürülen 7. sınıf öğrencisi S.E.'nin (Soner Ersin) ağabeyi Yener Ersin ile arkadaşları Ahmet E. ve Görkem A. olduğu anlaşıldı.

GÖZLÜK CAMI GÖZÜNE GİRDİ

Yüzü gözü kan içinde kalan ve kırılan gözlük camı da gözüne batan genç öğretmen başını da yere çarparak olay yerinde bayıldı. Yener Ersin ve iki arkadaşı polis ekiplerince yakalandı. Öğretmen Tuncay Narin ambulansla kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Daha sonra Kocaeali Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilen genç öğretmenin olay sırasında kırılan gözlük camının her iki gözüne de zarar verdiği belirlenerek burada iki kez ameliyat edildi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Servisi'nde tedavi edilen Tuncay Narin'i ameliyat eden doktorlardan Berna Özkan, "Hastamızın gözünde "Endoftalmi" göz intihaplanması oluştu. Gözündeki bütün yapıların enfekte olması nedeniyle ameliyat yapıldı. Ardından enfeksiyonun hızla yayıldığını tespit ettik. Daha sonra ikinci ameliyatı yaptık. Bu ameliyat sonrasında hastamızın gözünü kaybetme ihtimali de var. Sonuç çok başarılı olsa bile görme kaybı mutlaka olacaktır." dedi.

ŞİKAYETÇİ OLACAK

Olay gecesi kendisini döven öğrenci velisi ve yakınlarından şikayetçi olmayan öğretmen Tuncay Narin gözünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ve şikayetçi olacağını söyledi. Olayın şokunu içinde şikayetçi olmadığını söyleyen Narin, "Bir haftadır tedavim sürüyor. Gözümden ameliyat oldum. Enfeksiyon kaptığı için ikinci ameliyat yapıldı. Kör olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldım. Bunu yapanların yanına bırakmayacağım. Hastaneden çıkar çıkmaz Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak şikayette bulunacağım." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber