Numara yarışında Vodafone atakta

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 18 Kasım 2008 09:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Numara taşınabilirliği kapsamında kıyasıya yarışta son atak Vodafone'dan geldi. Şirket, şebeke dışı görüşmeleri 2 kontöre indirdi

EKONOMİ SERVİSİ

Abonenin numarasını değiştirmeden operatörünü seçebileceği numara taşınabilirliği uygulamasında ilk hafta bilançosu netleşiyor. Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye'de farklı bir sonuç ortaya çıktı. İlk hafta bilançosuna göre Turkcell, Vodafone ve Avea'dan en çok abone kazanan operatör oldu.

TURKCELL KARLI ÇIKTI

Numara taşınabilirliğinde ilk hafta en çok abone kazanan operatör Turkcell olurken ikinci sıradaki operatörün hangisi olduğu bilinmiyor. Geçtiğimiz sene numara taşınabilirliği yönetmeliğine itiraz eden Turkcell, bu uygulamadan en karlı çıkan operatör oldu. Diğer taraftan Avea ve Vodafone yeni kampanyaların sinyalini şimdiden vermeye başladı. Numarasını Vodafone'a taşıyan ve Cep Öğrenci tarifesini seçenler, 6 ay boyunca diğer operatörlerle dakikası 4 kontör yerine sadece 2 kontörden konuşacak.

İLK AY KOŞUL YOK

Vodafone'un Cep Öğrenci tarifesini seçen aboneler, promosyondan ilk ay koşulsuz yararlanıyor, daha sonra ayda 100 kontör yükleyerek aynı avantajı yaşamaya devam ediyor. Artık herkese açık olan Cep Öğrenci tarifesinde ayrıca 100 veya 250 kontör yükleyen abonelere her yöne 100 veya 250 SMS kontörü hediye ediliyor. Cep Öğrenci tarifesinde seçilen 10 Vodafone abonesiyle konuşmanın 5 dakikası ise 1 kontör. Vodafone'nun bu tarifesinin ardından Avea'nın da önümüzdeki günlerde abone kazanmak için atağa geçeceği belirtiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber