Banka aracına soygun girişimine 20 gözaltı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2008 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana - Adana'da banka aracından ATM'ye para yerleştirildiği sırada 4 kişinin soygun girişimiyle ilgili olarak 20 kişi gözaltına alındı.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde dün sabah saatlerinde bir banka aracından ATM'ye para yerleştirildiği sırada 4 kişinin soygun girişimi ve banka güvenlik görevlisinin silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

ATM civarındaki güvenlik kameraları ile gasp edilen otomobildeki parmak izi incelemelerinin ardından, asayiş şube müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Mithatpaşa, Denizli, Beyazevler, Kurttepe mahallelerinde, terörle mücadele, özel harekat, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlükleri ekiplerinin de katıldığı operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda ise tabanca, pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin, ifadelerinin alınmasının ardından görgü tanıkları ile yüzleştirilecekleri belirtildi.

Polis helikopterinin de havadan destek sağladığı operasyonların kent genelinde sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber