Turkcell ve Vodafone'dan Türkçe İphone

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2008 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Turkcell, iPhone 3G'yi bugünden itibaren müşterilerine Türkçe olarak sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Apple tarafından geliştirilen ve Türkçe menü dahil edilen yeni yazılımı sayesinde, arzu eden kullanıcılar iPhone 3G'yi Türkçe kullanabilecek.

iPhone 3G'nin 2.2 versiyonlu yeni yazılımı bugünden itibaren iTunes üzerinden indirilebiliyor. Cihazın çalışma performansını artıracak geliştirmelerin de yapıldığı yeni yazılım sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun, herhangi bir iPhone 3G kullanıcısı o an internete bağlı olan bilgisayarındaki iTunes uygulaması ile yeni güncellemeyi otomatik olarak indirebilecek ve iPhone 3G'ye yükleyebilecek.


Vodafone'dan türkçe iPhone

İstanbul - iPhone 3G kullanıcılarının, Apple firmasının geliştirdiği yeni yazılımla telefonlarını bugünden itibaren Türkçe kullanabilecekleri bildirildi.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, iPhone 3G'yi Vodafone abonelerinin, artık Türkçe olarak da kullanabilecekleri kaydedildi.

Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, Apple tarafından geliştirilen 2.2 versiyonlu Türkçe uyumlu yeni iPhone 3G yazılımının, iTunes üzerinden ücretsiz indirilebildiğini vurgulayarak, Vodafone'dan iPhone alan cep telefonu kullanıcılarının, cihazlarını artık Türkçe olarak kullanabileceklerini belirtti.

Açıklamada, telefonun performansını artıracak geliştirmelerin de yapıldığı iPhone OS 2.2 yazılımı sayesinde iPhone 3G kullanıcılarının, o an internete bağlı olan bilgisayarlarındaki iTunes uygulaması ile yeni güncellemeyi otomatik olarak indirerek, telefonuna ücretsiz yükleyebilecekleri ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber