Üye, SPK'nın akıllı binasında kitli kaldı

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 25 Kasım 2008 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akıllı Bina'da hapis kaldı

ABDÜLKADİR SELVİ/ANKARA

Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı Akıllı Binalar bazen de sorunlara yol açabiliyor. İlginç bir olay da başkent Ankara'da 15 Kasım Cumartesi günü SPK'nın Eskişehir yolu üzerindeki merkezinde yaşandı.

ODASINDA KALDI

Haftasonu olmasına rağmen SPK binasında çalışmaya gelen ve gece geç saatlere kadar kalan üye İlhami Öztürk, birkaç kez yaşanan elektrik kesintisinin ardından jeneratör de devreye girmeyince odasında kilitli kaldı.

Akıllı bina da elektrik olmayınca kapısını açamayan Öztürk'ün bir süre kapıyı açmak için uğraştığı, bunu başaramayınca bir ara camı kırmayı denediği ancak bunlardan da sonuç alamayınca 155 Polis İmdatı aradığı öğrenildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Odasına kilitlendiğini ve hayatının tehlikede olduğunu belirterek, kurtarılmayı isteyen Öztürk'ün, SPK'daki odasına gelen polis memurları kapıların kilitlenmesinin elektrik kesintisinden kaynaklandığını tespit etmesi üzerine tutanak tutmakla yetindikleri ortaya çıktı. SPK'da gece mesaisi yapan polis memurları tuttukları tutanakta, Öztürk'ün kimseden şikayetçi olmadığını da belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber