Akli dengesi bozuk adam, polis dayağıyla öldü

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 27 Kasım 2008 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ta akli dengesi bozuk adam, polis dayağıyla öldü. İl Emniyet Müdürü, "Olay dışarıda oldu. Keşke olmasaydı ama maalesef oldu" dedi.

DAYAĞIN NEDENİ GÜRÜLTÜ

Polislerin karıştığı ölüm olaylarına bir yenisi Zonguldak'ta eklendi. 34 yaşındaki akli dengesi bozuk Erdal Keloğlu, alkol alıp gürültü yaptığı gerekçesiyle 10 polis tarafından dövüldü. Bir polisin de kafasına bastığı iddia edilen Erdal Keloğlu, baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

'YAPMAYIN DİYE YALVARDIM'

Talihsiz adamın kardeşi Murat Keloğlu, ağabeyinin polis dayağıyla öldüğünü söylerken, "Yapmayın diye yalvardım ama dinlemediler" dedi. Savcılığın olayı soruşturduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Atilla Çınar ise "Olay karakol dışında yaşandı. Keşke yaşanmasaydı ama maalesef oldu" açıklamasını yaptı.

***

Gözaltında copla ölüm

Akli dengesi bozuk Erdal Keloğlu çevresine zarar verdiği için zorla karakola götürüldü, 10 polis tarafından copla dövülüp öldürüldü....

Türkiye polis şiddetini tartışırken, tüyler ürperten bir haber de Zonguldak'tan geldi. 12 yıldır psikolojik tedavi gören evli 2 çocuk babası Erdal Keloğlu, önceki gece kriz geçirerek çevresine saldırdı. İhbar üzerine eve giden polis, Erdal Keloğlu'nun karakola getirilmesini istedi. Murat Keloğlu, 4 arkadaşı ile birlikte ağabeyini Soğuksu Polis Merkezi'ne götürdü. Polis, alkollü de olduğu öne sürülen Keloğlu'nu karakola sokmak istedi. Ancak talihsiz adam buna direnince, 10 polis tarafından dövüldü. Komaya giren Keloğlu hastanede can verirken acılı kardeşi, "Erdal'a biber gazı sıktılar, copla kafasına vurdular. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. Emniyet Müdürü Atilla Çınar ise "Keşke olmasaydı. Ama maalesef oldu. Soruşturma başlatıldı" açıklamasını yaptı.

Şaban YILMAZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber