Liseli öğrenciler 3 gündür kayıp

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2008 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Yurtsever'in 15 yaşındaki oğlu Muhammed Yusuf Yurtsever ile arkadaşları Resul Yaylacı ve Sami Taşkın'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Baba Saffet Yurtsever, gazetecilere yaptığı açıklamada, Meram Anadolu Teknik Lisesi ikinci sınıf Bilişim Teknolojileri Bölümü'nde okuyan oğlu Muhammed Yusuf Yurtsever ve 2 sınıf arkadaşından 3 gündür haber alamadıklarını söyledi.

Oğulunun cuma günü okula gitmek üzere evden çıktığını ve aynı sınıftan iki arkadaşıyla Meram Anadolu Teknik Lisesinin önünde buluştuğunu anlatan Yurtsever, çocukların en son öğle saatlerinde Zafer civarında bir internet kafede görüldüklerini söyledi.

Durumu polise bildirdiklerini, Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aramalarına rağmen herhangi bilgiye ulaşılamadığını ifade eden Yurtsever, şunları kaydetti:

?Muhammed Yusuf ve diğer iki arkadaşı henüz 15 yaşındaydı. Birinin adı Resul Yaylacı, diğerinin adı ise Sami Taşkın olan iki çocuğun ailesi de en az bizim kadar endişeli. Çocuk polisi elinden geleni yapıyor. Ulaştığı her bilgiden bizi haberdar ediyor, ama henüz sonuç yok. Çocuk Polisi birimine ve Emniyet Teşkilatına teşekkür ediyorum. Duamız odur ki, başlarına kötü bir iş gelmeden bu çocuklar bulunur ve kim ya da kimler tarafından hangi amaçla kandırıldıkları ortaya çıkar.?

Baba Yurtsever, Muhammed Yusuf, Resul Yaylacı ve Sami Taşkın'ı gören ya da olduğu yeri bilenlerin polise bilgi vermesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber