İlkokul mezunu Türkiye'nin en ünlü hackerı yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2008 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin en ünlü hackerı ve sevgilisi yakalandı! 2 milyon YTL dolandıran çetenin lideri ilkokul mezunu

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Mali Şube Amirliği ekipleri, Türkiye'nin en ünlü hackerı, sevgilisini ve 10 adamını yakaladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Mali Şube Amirliği ekipleri, üç aydır teknik ve fiziki takip sonucu bankacılık işlemlerini internet üzerinden yapan kişilerin hesaplarını boşaltan Türkiye'nin en ünlü hackerı Ahmet K.'yı, sevgilisi Neslihan E. ve 10 adamıyla birlikte gözaltına aldı.

Antalya'da, sevgilisiyle birlikte aylık 2 bin YTL'ye kiraladığı lüks evde hayat süren ve bol para harcadığı tespit edilen hacker Ahmet K.'nın defalarca interaktif dolandırıcılığı suçundan hapis yattığı ortaya çıktı. Kurduğu akıl almaz tuzaklarla Türkiye'nin en tehlikeli hackerı olarak bilinen Ahmet K.'nın şu ana kadar çeşitli bankalardan iki milyon YTL vurgun yaptığı ortaya çıktı.

İLKOKUL MEZUNU HACKER

İlkokul mezunu hacker Ahmet K. ve adamlarından ele geçirilen 4 adet dizüstü bilgisayarlarda 50 bin kişinin mail adresi çıktı. Ayrıca internet bankacılığını kullanan bin kişinin de müşteri bilgilerinin bulunduğu kayıt bulundu.

Hacker Ahmet K., sevgilisi Neslihan E., kardeşi S.K. ve 9 kişinin Peugeot otomobil düşkünü oldukları belirlendi. Şebekenin interaktif dolandırıcılığının yanı sıra kredi kartı kopyalama ve kontör vurgunu yaptıkları belirlendi. Bugün doktor kontrolü için adliyeye çıkarılan zanlıların poliste sorgulamaları sürüyor.

Hacker Ahmet K.'nın ele geçirilen bilgisayarları polis tarafından incelemeye alındı. Ayrıca hacker Ahmet K. ile sevgilisi Neslihan'ın birlikte kucak kucağa bilgilerini elde ettikleri kişilerin hesaplarını boşaltırken çektirdikleri bir resimde ortaya çıktı. Sevgilisine pahalı hediyeler alan Ahmet K. ve diğer zanlılar yarın adliyeye sevk edilecek.

SABRİ ÇAĞLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber