Görevine başlayan Vali: Valilik ırgatlıktır

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2009 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz görevine başladı. Basın mensupları ile bir araya gelen Vali Nurettin Yılmaz, "Valilik ırgatlıktır. Ben bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim" dedi.

Vali Yılmaz, Bitlis'in tarihi ve turistik değerlerinin çok olduğunu, bu amaçla Bitlis'te 4 mevsim çalışacaklarını ifade etti. Yılmaz, Bitlis'e daha önce de geldiğini, şimdi ise vali olarak atandığını söyledi. Bitlis'in güzel haberlerle anılmasını istediğini dile getiren Vali Yılmaz, "Bitlis ile ilgili bütün haberleri benden alabilirsiniz. Kamu alanında basın mensuplarına her türlü kolaylığı sağlayacağız. Ayrıca burada vatandaşlarımızın sıkıntılarına ve dertlerine çözüm üretmeye çalışacağız." dedi.

Vali Yılmaz, vatandaşların kendilerinin velinimeti olduğunu belirterek, "Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için buraya gönderildik. Valilik ırgatlıktır. Bir ırgatlığımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bitlis'in aciliyet arz eden konularına en kısa sürede çözüm üreteceğiz. Burada ilişkiler çok samimi ve herkes Bitlis için bir şeyler yapma çabası içersinde. Bizde bu insanların bu şevklerinden faydalanmak ve Bitlis'i hak ettiği yere getirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bitlis'in tarihi ve doğasının üstün özelliklere sahip olduğunu da ifade eden Vali Yılmaz, kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi. Buraya gelmeden önce küçük bir araştırma yaptığını, Bitlis'e daha önce atanan değerli valiler ile görüştüğını anlatan Yılmaz, "Genel olarak bakıldığında Bitlis'e çok değerli valiler atanmış. Bu valiler arasında inşallah benim yapacaklarım da anılır. Tarihimiz ve doğamızı turizm potansiyeli olarak kullanacağız. Burada bir kayak merkezimiz var. Valilik tarafından işletiliyor. Ancak bunu profesyonel işletmecilere bırakmak amacındayız. Ayrıca dışarıda yaşayıp da gönlü Bitlis'te olan tüm işadamlarımıza da gideceğiz. Onların da bugüne kadar verdiklerin desteğin devamını sağlayacağız. Konaklama yönünde yapılacak yatırımları da destekleyeceğiz. Çünkü böyle bir sıkıntımız da mevcut." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber