İlköğretim öğrencisi şofben kurbanı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2009 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek, 6 gün önce hastaneye kaldırılan ilköğretim okulu öğrencisi yaşamını yitirdi.

6 gün önce Fatih Mahallesi'ndeki evindeki banyoda ailesi tarafından baygın halde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Onur Berber (13), kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Cenazesi hastaneden ailesi tarafından alınarak Fatsa'ya götürülen Berber için, öğrenim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Okul Müdürü Ercan Şahin, "Öğrencimiz çok başarılıydı. Büyük hedefleri olan bir öğrencimizdi. Okulumuzdaki en saygılı ve dürüst öğrenciler arasında yer alıyordu. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Acılı anne Semra Berber ise "Oğlum benden yemek yapmamı istemişti. 'Sen yemek yapana kadar ben duşa gireyim' dedi ve bir daha çıkamadı" diye konuştu.

Törene Berber'in ailesi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atilla Yiğit ve Hüseyin Biberoğlu, öğretmenler ve arkadaşları katıldı.

Berber'in cenazesi daha sonra Büyük Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber