Tarım Bakanlığı illerden son 6 yılın sicil notlarını istedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Ocak 2009 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım Bakanlığı illerden son 6 yıllık sicil notlarını istedi

Mahalli Personelin Sicil Notları

Bakanlığımız taşra teşkilatında görevli olup, özlük ve sicil dosyaları mahallinde bulunan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi tüm personelin, (Şef,Memur,V.H.K.İ,Şoför,Hizmetli,Teknisyen yardımcısı... vb) Genel Müdürlüğümüzce yapılacak kadro, terfi, diğer işlemlerde kullanılmak üzere tüm memuriyet yıllarına ait (2008 yılı dahil) sicil not ortalamalarının eksiksiz ivedi olarak sistemden indirmiş olduğunuz Excel tablosuna aşağıdaki kurallarına uygun olarak doldurulacaktır. Doldurmuş olduğunuz tabloya kurumunuzun(Örnek Ankara İl Müdürlüğü ankara.xls ; Ankara Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ankaratarlabitkileri.xls )ismini vererek [email protected] adresine ek olarak kaydedip e-posta ile 16 Ocak 2009 tarihine kadar ve söz konusu bilgilerin disket yada yazılı ortamda acele posta ile Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilmesi gerekmektedir.

Sistemden dosyanızı indirmek için kurumunuzun bulunduğu il esas alınacaktır.il adı yazılırken Türkçe karakter kullanılmayacaktır. (çankırı=cankiri gibi )(Örnek Ankara İl Müdürlüğü www.tarimpersonel.gov.tr/mahallipersonel/ankara.xls ; Ankara Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü www.tarimpersonel.gov.tr/mahallipersonel/ankara.xls ) Aynı ilde bulunan il müdürlükleri ve bağlı kuruluşlar aynı dosyayı indirecekler sadece kendi bölümlerini dolduracaklardır. Eksik olan personeli ise yazılı olan personelin sonuna ekleyeceklerdir. Kesinlikle silme yapılmayacaktır.

Daha önceki yapmış olduğumuz çalışmalarda; Excel formatında size göndermiş olduğumuz dosyalara veri girerken dosyanın yapısı, şekli, gizleme ve yapısıyla oynamalar yapmış olduğunuzdan dolayı verilerinizi toplu halde sisteme atarken sorunlar yaşadık. Göndereceğiniz bu tablolarda yapısal değişiklik yapıldığı takdirde göndermiş olduğunuz dosya size geri iade edilecektir.

Dosyanıza veri girişi yaparken; dosyanızda sistemimize kayıtlı olan mahalli personeller eklenmiştir.Bu personellerde kesinlikle silme yada değişiklik yapılmayacaktır. Dosya da ismi olan fakat kurumunuzda şu anda çalışmayan (vefat, tayin, istifa, emekli vb.) mahalli personelin "H" sütununa nedeni ve "I" sütununa da ayrılma tarihi yazılacaktır. 2006, 2007, 2008 sicil notlarına sadece rakam yazılacaktır.Boşluk, harf, virgül, denden vb gibi kesinlikle yazılmayacaktır.

Listede ismi olmayan mahalli personelinizi en son kayıttan sonraki satıra boş satır bırakmadan girilecektir. "H" sütununa kurumunuza başlama şekli "I" sütununa da başlama tarihi yazılacaktır.

İndirilecek olan dosyaya ulaşmada, doldurma esnasında karşılaşılacak soru ve sorunlar için 0312 287 56 73 ve 0312 286 63 48 nolu telefonlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Personel Genel Müdürlüğünün 12.01.2009 tarih ve B.12.0.PER.0.03.26.909.04/000923 sayılı yazı >>İndirmek için tıklayın

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber