Ankara'da su tüketimi 30 günde faturalandırılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2009 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çubuk - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Çubuk ilçe örgütünü ziyaretinde, 10 Şubat'tan itibaren su tüketiminin 30 günde faturalandırılacağını söyledi.

Melih Gökçek, buradaki konuşmasında, geçmişte kimi siyasilerin yaptığı bir taktik olduğunu ve bu siyasilerin kim ne verdiyse 2 katını kendilerinin vereceğini ifade ettiklerini hatırlattı. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Karayalçın'ın da kendileri için onlar ne veriyorsa iki katını vereceklerini iddia ettiklerini belirten Gökçek, tutarsız vaatlerin verildiğini bildirdi.

Karayalçın zamanında meclis kararı alınarak su faturalarının, 45 gün ile 60 gün arasında faturalandığını hatırlatan Gökçek, "Karayalçın çıkıyor neden 45 gün diye soruyor. Belediye başkanlığı zamanında yaptığı uygulamayı bilmiyormuş gibi bir de diyor ki seçimden sonra 30 günden sonra su tüketimin faturalandıracağını belirtiyor. Biz seçimi de beklemeyeceğiz ve 10 Şubat'tan itibaren su tüketimin 30 günden sonra faturalandıracağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber