Vali'yi çığdan Başbakan kurtarmış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2009 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon Valisi Nuri Okutan, ekiple Zigana Dağı'na kendisinin de gitmeyi planladığını, ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da olması dolayısıyla bu programını iptal etmek durumunda kaldığını belirterek, ?Başbakanımızın programı olmasaydı bende can dostlarımla Zigana'da olacaktım? dedi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, çığ felaketinde 10 yakın dostunu kaybettiğini, üzüntüsünün çok büyük olduğunu söyledi.

Vali Okutan, ekiple Zigana Dağı'na kendisinin de gitmeyi planladığını, ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da olması dolayısıyla bu programını iptal etmek durumunda kaldığını belirterek, ?Başbakanımızın programı olmasaydı bende can dostlarımla Zigana'da olacaktım? dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, Trabzon halkına ve yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştığını belirtti.

Selvi, bu tür felaketlerin son olmasını dileyerek, 10 değerli insanı böylesine bir kazada kaybetmenin büyük acı olduğunu söyledi. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, ?Öyle zamanlar vardır ki sözler durur duygular konuşur? diyerek herkese başsağlığı diledi.

Trabzon'a büyük hizmetler etmiş ve bu elim kazada hayatını kaybedenlerin hiç unutulmayacaklarını, sevenlerinin kalplerinde yaşayacaklarını kaydetti. Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca ise büyük bir acı yaşadıklarını, bu acının herkesi çok etkilediğini belirtti. Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak kulübü (TEDAK) Başkanı Ercan Bostan, gözyaşlarını içinde konuşmaya çalışarak, ?25 Ocak'ın rüya olmasını çok isterdim. Ama rüya değil, herşey gerçek? dedi.

Tören, Trabzon İl Müftüsü Ahmet Bulut tarafından dua edilmesi ile sona erdi. Daha sonra cenazeler toprağa verileceği yerlere götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber