Şüpheli aracı kovalayan polis otosu takla attı: 2 polis yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2009 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GEBZE'DE AKSİYON FİLMİ GİBİ KOVALAMACA

MEHMET EMİN ALPAN

KOCAELİ - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde şüpheli bir aracın peşine düşen sivil polis ekibi kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı sivil ekip, dün gece saat 01.00 sıralarında şüpheli bir aracın peşine düştü. Polis ekipleri ile plakası öğrenilemeyen şüpheli araç arasında kovalamaca başladı. Bir resmi ekip ve sivil ekip tarafından E-5 üzerinde takip edilen şüpheli araç kaçarken sivil polis ekibine çarptı. Polis otosu çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkarak banketlere çarpıp takla attı. Kazada araç kullanılamayacak hale gelirken, içinde bulunan 2 polis

memuru hafif şekilde yaralandı.

Polis ekipleri Gebze ve çevre ilçelerde alarma geçmesine rağmen şüpheli araç ve içindekiler ele geçirelemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yararanan polis memurları Hamit K. ve Ali S.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olaya şahit olan Ahmet E. isimli vatandaş, "Dilovası ışıklarda tesadüfen aracım bozuldu. Çekici bekliyordum. O sırada yanımdan hızlı bir şekilde geçtiler. Şüpheli araç kovalıyorlardı heralde. Siyah bir arabaydı, polis aracını yoldan çıkardı. Araç takla attı, banketlere çarptı. Polis arabasında 2 kişi vardı. Siyah renkli araç kaçıp gitti" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber