Milletvekilinin emniyeti bastı iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2009 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, tefeci operasyonları kapsamında gözaltına alınan bir yakını için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nü basarak, yüksek sesle bağırdığı ve yakınına ait silahı alarak emniyetten ayrıldığı iddiasının asılsız olduğunu söyledi.

İddiaya göre, savcılık talimatı ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından il genelindeki kuyumcu ve döviz bürolarına baskın düzenlendi. Baskınlarda; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak'ın da bir yakınının gözaltına alındığı ileri sürüldü. Vekil Başak'ın olayı duyması üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nü basarak, yüksek sesle bağırıp, şube müdürünün masasında bulunan yakınına ait silahı alarak emniyetten ayrıldığı öne sürüldü.

Şanlıurfa'daki bir yerel gazetenin Internet sitesinde yayımlanan haberin ardından bir çok site de habere yer verirken, İHA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Ramazan Başak, söz konusu haberin tamamen asılsız olduğunu konu ile ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile de görüşülebilineceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber