Lise öğrencisinin intihar anı güvenlik kamerasında

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2009 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Yalova'da, kız arkadaşından ayrılınca bunalıma girerek okuduğu Ticaret Meslek Lisesi'nin ikinci katından atlayan öğrencinin intihar anı güvenlik kamerasına takıldı. Hastanede hayatını kaybeden öğrencinin intihardan hemen önce kız arkadaşına bir mektup yazdığı ortaya çıktı.

Yalova Ticaret Meslek Lisesi dün bir aşk intiharına sahne olmuştu. 11/D sınıfı öğrencisi F.Y., internetten tanıştığı İzmirli G. ile İzmir'e gitmesine rağmen görüşemedi. Bunun üzerine F.Y. telefonda tartıştığı kız arkadaşının kendisini terk etmesi ile bunalıma girdi. Okulun en üst katına çıkarak kendini boşluğa bırakan F.Y., kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, F.Y.'nin intihar anı okulun güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera, öğrencinin arkadaşlarıyla sohbet edip sınıftan çıktıktan kısa bir süre sonra ikinci katın penceresinden atlamasını ve olay sonrası yaşanan paniği saniye saniye kaydetti.

F.Y.'nin intihar öncesinde G. isimli kıza verilmek üzere bir mektup yazdığı ve arkadaşlarına bıraktığı öğrenildi. Gencin, "G.'ye söyle, benden daha iyisini bulana kadar kimseyle çıkmasın. Benim bu durumuma kader deyip geçin. Dedim ya, hayat devam ediyor, üzülmeyin. Hepinizi çok seviyorum. Ama en çok da G.'yi seviyorum" diye yazdıktan birkaç dakika sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber