Sahte çek veren sınıf öğretmeni tutuklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Şubat 2009 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'nde sınıf öğretmenliği yapan 50 yaşındaki Hüseyin E., bir bankada görevli bölge müdür yardımcısı olan 51 yaşındaki C.E.'ye ait depoyu 4 bin liraya kiraladı. Karşılığında çek verdi. Çekin sahte olduğunu anlayan müdür yardımcısının şikayeti üzerine yakalanan Hüseyin E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Tekkeköy İlçesi Gökçe Karaoğlan İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni Hüseyin E., geçen ay bir bankanın Samsun Bölge Müdür Yardımcısı C.E.'ye ait boş depoyu kiraladı. Öğretmen Hüseyin E., kiraladığı boş depo karşılığında C.E.'ye başka bir bankaya ait 4 bin lira değerinde çek verdi. Müdür yardımcısının çekin sahte olduğunu anlayarak şikayet etmesi üzerine yakalanan sınıf öğretmeni Hüseyin E. gözaltına alındı.

Öğretmenin üzerinden çeşitli bankalara ait 10 çek yaprağı çıktı. Bunların da sahte olduğu anlaşıldı. Diğer taraftan Hüseyin E. ile birlikte gözaltına alınan ve sahte çekle araç satın almak, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan Hasan S. ve hırsızlık suçundan aranan Metin A. da polis tarafından yakalandı. Emniyette sorgulamaları tamamlanan üç zanlı çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber