Vali kütüphaneci memura fena öfkelendi

Haber Giriş : 10 Aralık 2004 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Valisi, İl Halk Kütüphanesi'ndeki kitapları dağınık bulunca kütüphane müdürünü bir güzel haşladı. Vali, 'Çabuk terket burayı' diye bağırdı ardından da müdürün tayinini çıkarttı.

Sakarya Valisi Nuri Okutan, dağınık bulduğu İl Halk Kütüphanesi'nin Müdürü Reşat Özçayır'a "Terket burayı" diye bağırdı.

Özçayır, tartışmadan sonra Sapanca'ya atandı. Okutan, Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Yıldırım'dan brifing almak üzere önceki gün geldiği kütüphanede kitapların gelişi güzel konulmasına sinirlendi.

Özçayır da "Personelimiz yetersiz. Belediyeden yardım istedik ama onlar katkı yapmadı" karşılığını aldı. Bu sözler üzerine "'Memur yok. Para yok' diye hep şikayet edersiniz. Hiçbir iş yapmıyorsunuz" diyen Okutan, Özçayır yine cevap vermek isteyince öfkelnerek "Terket burayı. Çabuk terket" diye bağırdı. Hızını alamayan Okutan, Yildırım'ı da "Baş köşeye kurulmuşsunuz. Derhal burayı boşaltın" diye azarladı.

Olaydan sonra Özçayır'ı Sapanca'ya atayan Okutan, "Kütüphane içler acısı haldeydi. Nedenini sorunca mazeret üretti. Ben ondan mazeret değil, çözüm istemiştim" dedi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber