CHP'li başkana rüşvetten suçüstü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Şubat 2009 07:27, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Facebook Google Yahoo Mixx Digg StumbleUpon Del.icio.us reddit Twitter Polis, Hatay'ın Samandağ ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Ali Terzi'yi, bir müteahhitten rüşvet alırken makamında gözaltına aldı

Hatay'ın Samandağ ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Ali Terzi (74), belediyede işçi olarak çalışan oğlu Bülent Terzi(32)ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli R.Ç., rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı.

Samandağ ilçesinin içme suyu ihalesini alan ve yaptığı işin bedeli olan 70 bin TL'yi tahsil etmek isteyen müteahhit Ömer G., ?yerel seçimlerde tekrar aday olmayan Başkan Ali Terzi'nin kendisinden para istediğini? iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Ömer G., bunun üzerine seri numaraları alınmış 20 bin TL ile Terzi'nin makamına gitti. Müteahhit, söz konusu parayı Terzi'ye teslim ederken, önlem alan sivil polisler suçüstü yaptı. Başkan Terzi ile belediyede işçi olarak çalışan oğlu Bülent Terzi ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli R.Ç. gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ömer G., de ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber