Kuru sıkı silahla bankayı soydu, gasp ettiği parayı kaçarken yola saçtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2009 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'daki banka soygunlarına bir yenisi daha eklendi. Mamak'ta başında kar maskesi, elinde kuru sıkı tabanca ile bir bankayı soyan şahıs, güvenlik görevlisini etsiz hale getirdikten sonra kaçtı. Bankanın diğer güvenlik görevlisinin ve polisin ekiplerinin peşine düşmesiyle panikleyen hırsız bankadan gasp ettiği paraları etrafa saçtı.

Mamak NATO Yolu Caddesi 81. numarada bulunan HSCB Ban'a gelen kar maskeli Ersin Ünal (25), elindeki kuru sıkı tabancayla banka girişinde bulunan güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra banka görevlilerinden kasadaki paraları vermesini istedi. Banka görevlilerinden belli bir miktar para alan Ünal, daha sonra tezgahta bulunan kumbarayı ve banka müşterilerinden birisine ait olan çantayı aldıktan sonra kaçmaya başladı. Banka güvenlik görevlileri ve çevrede bulunan polislerin peşine düşmesiyle panikleyen şahıs, çaldığı paraları etrafa saçarak banka civarında bulunan binaların arasına girdi. Olayın duyulmasının ardından çevreyi abluka altına alan polis ekipleri ile banka soyguncusu arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacının ardından Ersin Ünal, yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, soyguncu Ünal'ın çevreye saçtığı paraların yağmalanmaması için de bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Yapılan incelemelerin ardından etrafa saçılan paralar polisler tarafından tek tek toplandı. Ünal'ın kaçarken attığı kuru sıkı tabanca da incelenmek üzere polis ekipleri tarafından olay yerinden alındı. Ersin Ünal sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgi soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber