Okulların tatil edildiği iller....

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2009 11:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İşte okulların tatil edildiği yerler

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı şehirlerde eğitim ve öğretime ara verildi. Hava muhalefeti nedeniyle okulların tatil edildiği yerler şöyle:

ESKİŞEHİR'İN İKİ İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Eskişehir'in Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerindeki okullarda kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, aralıklı olarak etkili olan kar yağışının ardından söz konusu iki ilçeye bağlı bazı köy yollarının ulaşıma kapanması üzerine okullar 1 gün tatil edildi.

Köylerden ilçe merkezindeki okullarda taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler bulunduğunu belirten yetkililer, bu nedenle okullarda eğitime bugün ara verildiğini söyledi.

Hava koşullarına bağlı olarak okullarda eğitime yarın başlanacağı öğrenildi.

KONYA'NIN DEREBUCAK, BOZKIR VE HADİM İLÇELERİNDE OKULLAR BUGÜN TATİL EDİLDİ

Konya'da dün akşamdan bu yana devam eden kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Alınan bilgiye göre, Derebucak ve Bozkır ilçelerinde ilköğretim okulları ve liseler, Hadim ilçesinde de ilköğretim okullarında bugün eğitim öğretime ara verildi.

Hadim merkezde kar kalınlığının 25 santimetre ölçüldüğü ve kar yağışının devam ettiği bildirildi.

KARS'IN SARIKAMIŞ İLÇESİNDE İLKÖĞRETİM OKULLARI VE LİSELER TATİL EDİLDİ

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki ilköğretim okulları ve liselerde bugün, ilçeye bağlı köylerdeki okullarda ise bugün ve yarın eğitim ve öğretime ara verildi.

Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamadı, etkili olan kar yağışı ve tipinin yaşamı olumsuz etkilediğini belirterek, kar yağış ve tipi nedeniyle ilçe merkezindeki okulların bugün tatil edildiğini belirtti.

İlçeye bağlı köylerdeki okullarda ise eğitime 2 gün ara verildiğini kaydeden Altunbaş, 45 köy yolunun ulaşıma kapandığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber