Yurtta hava tahmini

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 17 Mart 2009 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye geneline bahar bu hafta da gelmiyor ve yine yağışlı bir hafta olacak. Hafta sonu da batıda yağışlı geçecek.

- Bugün İstanbul'da rüzgar zayıf, bu iki gün daha çok akşamları yağış var, ara ara güneş de görülüyor. Perşembe, cumartesi akşamı ve pazar yağmur daha kuvvetli. Bugün Ankara bulutlu, sonraki günler yine kar yağışlı. İzmir ve Bursa bulutlanıyor, akşam saatlerinde yağmur olacak. Adana güneşli, yarın bulutlanma artacak.

Marmara'da bu hafta da hemen hergün yağış var. Yağmur bugün daha çok Trakya ve Çanakkale'da görülüyor, rüzgar zayıf, hafif pus etkili. Perşembe ve cuma günü hava daha soğuk olacak, yer yer karla karışık yağmur bekleniyor. Bugün sıcaklık 10 derece civarında.

İç Anadolu'da kar oldukça zayıfladı, gökyüzünde beyaz bulutlar görülüyor. Yarından itibaren ise kar yağışı yoğunluğunu artıracak ve bölgede pazar gününe kadar devam edecek.

Ege bölgesinde hava güneşli olsa da zamanla bulutlanacak ve akşama doğru yağmur başlayacak. Bu gece Kütahya ve iç kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor. Bölgede perşembe ve cumartesi günü daha kuvvetli yağış var. Perşembe hava soğuyor.

Akdeniz bugün güneşli, ama sonraki günlerde lodos yağmur getirecek. Güneydoğu'ya bir dahaki kuvvetli yağmur cuma günü geliyor. Güneyde sıcaklık 3 gün biraz artacak.

Doğu Anadolu'da yoğun kar yağışı hafifledi, bir günlük aralıklarla, hafta boyu devam edecek. Bugün daha çok Erzurum, Ağrı, Van arasında etkili. Sıcaklık Erzurum'da 1 derece.

Karadeniz'in orta kesimleri yağışlı. Bartın, Amasya arasında kar devam ediyor. Bolu'da ise bugün kar çok zayıf, sis oluşabilir. Ancak yarından itibaren bölgede kar yoğunluğunu yeniden artıracak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber