Adalet Bakanlığı, unvan değişikliğine ilişkin açıklama yayımladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mart 2009 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADALET BAKANLIĞI 2009 YILI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ

SINAV SORULARINA VE SINAV SONUÇLARINA İTİRAZLARA İLİŞKİN İLAN

1- Sınav sorularına ve sınav sonuçlarına itiraz, yazılı imtihan sorularının ve sonuçlarının Adalet Bakanlığının http://www.adalet.gov.tr/ sayfasında veya Milli Eğitim Bakanlığının http://www.meb.gov.tr/ sayfasında ilanından itibaren yedi gün içerisinde yapılacak, itirazlar bizzat, posta veya faks ile yapılacaktır. Faks ile yapılacak itirazlarda, itiraz dilekçesi ve ücret dekontunun aslı Eğitim Dairesi Başkanlığına posta ile ulaştırılacaktır.

2- Sınav sorularına ve sınav sonuçlarına itiraz edecek her aday 20 YTL. ücreti, EĞİTEK Döner Sermaye İşletmesi'nin T.C. Ziraat Bankası Beşevler / ANKARA Şubesinin, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez Şubesi ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubesinden herhangi birine yatıracaktır.

3- İtiraz dilekçelerine; itiraz edenin adı, soyadı, sicili, unvanı, baba adı, doğum tarihi, T.C. kimlik numarası, görev yeri, adresi, irtibat telefonu, başvurduğu kadronun unvanı, yeri ve itiraz konuları yazılacak, itiraz dilekçesinin ve ücret dekontunun aslı Eğitim Dairesi Başkanlığına iletilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber