SHEÇK İl Müdürü Muzaffer Çelik, kalbine yenildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2009 08:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHEÇK) İl Müdürü 53 yaşındaki Muzaffer Çelik, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sosyal Hizmetler İl binası önünde düzenlenen törenin ardından Muzaffer Çelik'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu'ya gönderildi.

SHEÇK İl Müdürü olarak yaklaşık 9 yıl görev yapan evli ve bir çoçuk babası Muzaffer Çelik, bir hafta önce kalbinden rahatsızlanması sonucu özel bir hastanede anjio oldu. Ameliyattan sonra bir haftadır raporlu olarak evinde istirahat ettiği belirtilen Çelik'in dün akşam kalp krizi geçirmesi üzerine ailesi tarafından tekrar özel hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çelik, hayatını kaybetti.

Çelik'in için bugün İl Müdürlüğü binası önünde tören düzenledi. Törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, AKP Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir ve personel katıldı. Törende konuşma yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ?Muzaffer Çelik'in, kamu görevinde kendisini mesleğine adayan bir kişiydi. Onu çok erken ve beklenmedik şekilde kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz? dedi. Törenin ardından Çelik'in cenazesi ambulansla toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu'ya gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber