BBP yönetimi yürüyüş yapılmasına sert çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2009 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopter enkazına henüz ulaşılamamış olması BBP Genel Merkezi'nde gerginliğe yol açtı.

Alperen Ocakları, Yazıcıoğlu için sabah gerçekleştirdikleri yürüyüşün bir benzerini yaparak Başbakanlık'a gitmek istedi. Bunun üzerine araya giren parti yönetimi ve tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, yürüyüş yapmak isteyen gruba yönelik olarak, ''Bu durum BBP'ye yakışmaz. Muhsin Yazıcıoğlu burada olsa aynı şeyleri söylerdi. Bize yakışanı yapın. Biz serseri değiliz. Tahriklere kapılıp yürümek, bağırmak, slogan atmak bizim üslubumuz olamaz. Sizi kışkırtıyorlar. Bunlara gelmeyin. Yürümek isteyen bizden değildir'' uyarılarında bulundu.

Daha sonra BBP yönetimi, Ankara polisine parti yönetimi dışında yapılacak her hangi bir hareketin kendilerini bağlamadığını dile getirerek, ''Yürümek isteyen bizden değildir. Provokatördür. Lütfen gözaltına alınız'' açıklamasında bulundu.

Bu arada Başbakanlık'a gitmekte ısrar eden bazı grup liderleri, parti yönetiminin bu sert ikazı karşısında geri adım attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber