Kazadan kurtulan savcı: Yaşamamız mucize

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 04 Nisan 2009 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çete avcısı savcı ölümden döndü

İzmir'de şüpheli kaza. Bir sürücü, Savcı Gök'ün aracına bomboş yolda arkadan çarptı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkan Gök şaşkın

İZMİR'de peş peşe önemli operasyonlara imza atan Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, trafik kazası geçirdi. Gök'ün polis memuru şoförü Ahmet Sarıçiçek'in kullandığı otomobile, Çeşme İzmir otobanı Narlıdere çıkışında Nuri K. yönetimindeki araç arkadan çarptı. Gök'ün otomobili bariyerlere vurarak durabildi. Savcı Gök, şoförü Sarıçiçek, koruması Bülent Tavan ile diğer araçtaki Ebru T. kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralıların sağlık durumu iyi.

YAŞAMAMIZ BİR MUCİZE

Sürücü Nuri K., gözaltına alındı. Polis, 3 şeritli yolda yaşanan kazayı şüpheli buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sonrası AKŞAM'a konuşan Gök 'Urla dönüşü, otoban gişelerinden 2 kilometre ileride, yol boş olmasına rağmen, arkadan bir araç hızla çarptı. Kazadan kurtulmamız bir mucize. Olayda kasıt olup olmadığını polis araştıracak. Böylesine geniş bir alanda aracın bize çarpması beni de şaşırttı. Sağlık durumumuz iyi' dedi.

Gök'ün talimatı ile İzmir'de çok sayıda belediyeye operasyon düzenlenmiş, başkanlar gözaltına alınmıştı. Sikorsky'li baskın ile Ahmet Tekin Baykal çetesi çökertilmiş, Kumsal, Şafak, Sarmaşık operasyonlarının düğmesine de Savcı Gök basmıştı.

Cumhur ERKEK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber