Polisin dişlerini kırdılar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2009 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde, polisler ile yaralanan çocuklarını götürmek için gelen grup arasında çıkan kavgada 2'si polis, 4 kişi yaralandı. Kavgada yaralanan bir polisin 4 diş kırıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Kışla Mahallesi'ndeki Çocuk Şube Müdürlüğü'nde meydana geldi. Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde oturan 11 yaşındaki E.Ö., kavga ettiği bir kişi tarafından bacağından hafif şekilde bıçakla yaralandı. Yaralı çocuk, tedavisinin ardından polis ekiplerince Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra çocuğun babası S.Ö. ile kayınbiraderi R.B. ve beraberindeki 3 kişi, çocuğu alıp götürmek için şube müdürlüğüne geldi. S.Ö. ve R.B, polisler tarafından bekleme salonuna alınıp, işlemlerin bitmesini beklemeye başladı. Uzman psikolog ve avukatın gözetiminde çocuğun ifadesine başvuran polisler, baba S.Ö.'den adli tıp raporu almasını istedi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde gereksiz biçimde oyalandıklarını savunan baba S.Ö., polislere bağırarak ?Çocuğumuz verin gidelim, bizi oyalıyorsunuz. İşlemlerin uzun sürdüğünü biliyoruz. Çocuğumuzu götürüp, rapor almak istiyoruz? dedi. Polisler de S.Ö. ve R.B'yi seslerini yükseltmemeleri konusunda uyarıp dışarı çıkmalarını isteyince tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kısa süre sonra da arbedeye dönüştü. Kavga, asayiş ve karakol ekiplerinin müdahalesi sonrası son buldu. Olayda adı açıklanmayan 2 polis ile S.Ö. ve R.B. yaralandı. Yaralılar, götürüldükleri Özel Yüreğir Başkent ile Adana Numune Hastanelerinde tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polislerden birinin yüzüne aldığı yumruk darbesiyle 4 dişinin kırıldığı ifade edildi.

Tedavilerinin ardından 'görevli memura etkin direnme' suçundan gözaltına alınan iki zanlı, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber