Başbakan tatile çıkıyor

Haber Giriş : 08 Nisan 2009 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Umut TÜTÜNCÜ / İSTANBUL (AHT)

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ile bir araya gelen Başbakan Erdoğan, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, "Tatile çıkacakmışsınız, nereye gideceksiniz, yine sizi arayacak mıyız?" şeklindeki soruları üzerine Erdoğan, şunları söyledi:

"Her liderin dinlenme hakkı vardır. Ben de bir seçim maratonundan çıkmayı bırakın, bizim iznimiz yok biliyorsunuz. Ama sizler izin yapıyorsunuz. Ben de bir insanım. Benim de ailem var. Seçim maratonundan sonra müsaade edin de birkaç gün ben de şöyle ailemle çocuklarımla, kendimi dinlemeye fırsat bulayım."

NEREYE GİDECEĞİNİ SÖYLEMEDİ

Erdoğan, nerede tatil yapacağını ise basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen, söylemekten kaçındı. Ancak Habertürk'ün edindiği bilgilere göre, nereye gideceği konusunda sır vermeyen Erdoğan ailesiyle birlikte Denizli'nin Saray İlçesi'ndeki Umut Termal Otel'e gitti.

Daha önce de aynı tesislere giden Başbakan Erdoğan'ın su ile iklim terapisi hizmeti aldığı belirtilmişti. Çamur kaynaklarına yakınlığıyla bilinen ve sağlık hizmetlerinin verildiği otelde, kür merkezi, spa ve cilt bakımı da ilgi görüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber