Ergenekon'da 6 kişi serbest

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2009 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
14:00 - Ergenekon'da 6 kişi serbest (CİHAN)- Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye çıkarılan 6 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen zanlılar sağlık kontrolünün ardından savcılarca sorgulanmaya başladı. Bu zanlılardan 6 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Dün de 8 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest kalmıştı. 11:00 - Ergenekon gözaltılarından bir bölümü daha adliyede

- Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınanlardan bir bölümü daha İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Soruşturma kapsamında yapılan son operasyonlarda gözaltında tutulanlardan bir bölümünün emniyetteki işlemleri tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, işlemleri tamamlananlar Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi.

10:27 - Namık Kemal Boya da adliyede

- Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan 68'liler Birliği Vakfı Genel Sekreteri avukat Namık Kemal Boya, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen Boya, hakim ve savcıların kullandığı kapıdan içeri alındı.

10:05 - Osman Metin Öztürk ile 2 eski rektör adliyede

İstanbul - Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, eski Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, eski 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen Prof. Dr. Öztürk, Prof. Dr. Yurtkuran ve Prof. Dr. Bernay, sivil plakalı bir minibüsle hakim ve savcıların kullandığı kapıdan içeri alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber