Belediyeyi basan eski zabıtalar gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2009 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Belediyesi'nde daha önce zabıta olarak görev yapan iki eski zabıta, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra görev yerleri değiştirildiği gerekçesiyle belediyeyi basarak etrafa zarar verdi. Olay sonrası iki şahıs gözaltına alındı.

İddiaya göre daha önce belediyede zabıta olarak çalışan Mustafa Demir ile Muzaffer Seyit isimli eski zabıtalar, yaklaşık 10 kişiyle birlikte belediyeye geldi. Olaylar sırasında 10 KZ 999 plakalı makam aracın camları kırıldı, belediyeye girişte bulunan güvenlik detektörü parçalandı. Belediye başkanının makam odasına kadar giren kişilerin buraya da hasar verdikleri öğrenildi. Olay sonrasında polis tarafından Mustafa Demir ve Muzaffer Seyit isimli şahıslar gözaltına aldı. Gözaltındaki şahısların yapılan alkol muayenesinde aşırı derecede alkollü oldukları ortaya çıktı. Karakoldaki şahısların sorgusu devam ederken, belediyedeki güvenlik kameralarının arızalı olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra bir çok vatandaş ve MHP'liler belediyeye geldi. Çıkan olaylarda kırılan camlar yerlerine takılmaya başlanırken, Başkan Kılıç'ın Balıkesir'den yola çıktığı öğrenildi.

Öte yandan Mustafa Demir'in daha önce Edremit Faruk Serpil Parkı'nda ve yine Edremit'te bir vatandaşla bıçaklı kavgaya karıştığı, eski Başkan Yunus Bozbey tarafından kısa süreli uzaklaştırma cezasına çarptırıldığı ve sonra tekrar görev verildiği iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber