Şehit annesine devlet sahip çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2009 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi'nde sabaha karşı çıkan yangında evi kül olan şehit annesi Hatice Avcı'ya devlet sahip çıktı.

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Halil Özçelik, Emniyet Müdürü Olcay Özbarlas'la şehit annesinin yanan evinde incelemelerde bulundu, oğlunun evine yerleşen Hatice Avcı'yı ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, ?Olay bizleri derinden üzmüştür. Canınızın sağ olması sevindiricidir. Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma fonundan 8- 10 bin TL'lik nakdi yardım çıkartmak istiyoruz. Belediyemiz ve sivil toplum örgütlerinin de desteği ile evinizin yeniden en kısa sürede yapılabileceğine inanıyoruz? dedi.

FOTOĞRAFLARI DA YANDI

Hatice Avcı yangında şehit olan oğlu Halil Avcı'nın evde bulunan fotoğraflarının da yandığını belirterek, en çok buna üzüldüğünü söyledi.

Şehit oğlu Halil'in adını verdiği 6 yaşındaki torunu Halil Avcı, Hatice Avcı'nın yanından ayrılmadı. Küçük Halil'in lösemi hastası olduğu, Ege Üniversitesi'nde tedavi gördüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber