Darülaceze'deki anneler unutulmadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2009 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayırsever vatandaşlar Anneler Günü nedeniyle Darülaceze'ye akın etti. Vatandaşlar Darülaceze sakini kadınların "Anneler Günü"nü kutlayarak onlara hediyeler verdi.

Darülaceze'de kalan anneleri, hayırsever vatandaşlar unutmadı. Sabah erken saatlerde Darülaceze'ye gelen vatandaşlar yanlarında getirdikleri hediyeleri annelere dağıtarak Anneler Günü'nü tebrik etti. Oda oda dolaşarak Darülaceze sakinlerinin ellerini öpen ve hediyelerini veren ziyaretçilere yaşlı teyzeler teşekkür etti.

Bahçede oturan bir yaşlı kadın ise kendi çocuklarının henüz gelmediği şikayetinde bulundu. Ziyaretçiler yaşlı teyzeye daha erken olduğunu onların da geleceklerini söyleyerek üzülmemesini istedi. Ziyaretçilerden oldukça mutlu olduğunu ifade eden yaşlı teyze, "Buraya geldiğiniz bizi çok mutlu ettiniz. Bizi ziyarete geliyorlar hediye veriyorlar." şeklinde konuştu.

Hediyesiyle birlikte gelen Salim Şen isimli vatandaş, bu mübarek günde anneleri mutlu edebilmeye çalıştıklarını söyledi. Şen, "Onlar bizleri her türlü zorluklardan sıkıntılardan korudular, onları unutacak değiliz. Belki yaptıklarımız büyük bir şey değil, ama bu onları çok mutlu etti." dedi.

Darülaceze'de Anneler Günü kutlamaları düzenlenen özel programlarla devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber