AVEA'dan 'Her Yöne' 2 dakikası 1 kontör

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2009 13:26, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında, faturasız hat sahiplerine ev - iş ve tüm GSM numaralarıyla 2 dakikası 1 kontöre konuşma fırsatı sunuyor.

Avea, faturalı abonelerine sunduğu tarifelerine, faturasız hat sahiplerine teklifler de ekliyor. Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında abonelerine "her yöne 2 dakikası 1 kontöre" konuşma fırsatı sunarken operatör farkını faturasız hat sahipleri için de ortadan kaldırıyor. Avea HepsiBir tarifesi ile aboneler, bir seferde 150 veya üzerinde kontör yükleyerek her yönü 2 dakikası 1 kontöre, 100 kontör yükleyerek ise her yönü dakikası 1 kontöre arayabilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Avea Bireysel ve Kamu Segment Yönetimi Direktörü Emre Günerman, "Türkiye'de 'Her Yöne' tarifelerini başlatarak bir ilke imza attık. Şimdi bu rakipsiz tarifelerimize ek olarak faturasız hat abonelerimize Avea HepsiBir tarifesi kapsamında, 'her yöne' 2 dakikası 1 kontöre konuşma imkanı sunuyoruz. Avea olarak, hayata geçireceğimiz yenilikçi çözümler ile rakiplerimize oranla çok daha avantajlı teklifler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber