Ziraat bankacılık okulu 17. dönem mezunlarını verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2009 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziraat Bankası 17. Dönem Bankacılı Okulu mezunları Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katıldığı bir törenle diplomalarını aldı.

Bakan Ali Babacan, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından olan Ziraat Bankası'nın bankacılı sektörünün temel taşı ve ana direği olan bir banka olduğunu vurguladı. Bir zamanlar görev zararlarıyla boğuşan, açıklarını hazine yardımıyla kapatan Ziraat'ın son 5 yıldır sektörün en kârlı kuruluşu olduğunu kaydeden Babacan, banka yöneticilerini mevcut performanstan dolayı tebrik etti.

Türkiye'nin yetişmiş insan gücü bakımından diğer ülkelerle mukayese edildiğinde çok çok iyi bir noktada olduğunu belirten Babacan, Ziraat Bankası'nın da buna katkı yaptığına dikkat çekti. Babacan, halen başka bankalarda görev yapan 600'ü aşkın bankacının aynı okuldan mezun olduğunu ifade etti. Mezunlara 'hayat boyu başarılar' dileyen Babacan, dereceye girenlerin diplomalarını takdim etti.

Ziraat Bankacılık Okulu'na 7 aydır devam eden 120 bankacı mezuniyet sevinci yaşadı. Mezunlar arasında 2 Azerbaycanlı ve Kazakistanlı öğrenci de bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber